Wil je weten hoe het danst …

De laatste weken word ik overspoeld met vragen in de zin van ‘Wanneer kunnen we terug komen ontbijten?’ Helaas behoren ontbijten ‘zonder’ overnachting niet meer tot één van mijn activiteiten.

‘En wat met onze cadeaubon?’ hoor ik je onmiddellijk denken …  

Speciaal voor de mensen met een cadeaubon met vervaldatum na 13.03.2020 (de dag dat de HoReCa in lockdown ging) organiseer ik vanaf 9 juni 2021 tot 13 september 2021 ‘ontbijtbuffet’ … zo krijgen de mensen met een cadeaubon alsnog de kans om hem te verzilveren en kunnen we iedereen goed georganiseerd en veilig een plekje geven … goed plan?! Reserveer alvast je tafeltje met vermelding van je cadeaubon via https://reservations.littlerestaurant.com/cimbarsaca

Opgelet : reserveringen enkel voor mensen met een geldige cadeaubon met vervaldatum na 13.03.2020

Zonder al te lang stil te staan bij het afgelopen jaar wil ik van dit moment gebruik maken om iedereen te bedanken die mee hielp bouwen aan het succes van mijn ontbijtbuffetten. Bijzonder dankbaar hoe een experiment uitgroeide tot een nooit meer te vergeten gezelligheid rond een mooi gedekte ontbijttafel.

Het goeie nieuws is dat er nu meer tijd en ruimte vrij komt voor de kleinschaligheid van een B&B in al zijn aspecten. Hou mijn social media kanalen in de gaten voor meer nieuws!

Nogmaals bedankt voor de afgelopen jaren, ik ben jullie zeer erkentelijk!

 

Instagram
Luce Vandenmeersschaut
Dorpstraat 39 9890 Semmerzake T +32 9 384 17 34 M +32 498 24 11 19 info@cimbarsaca.be