Ontdekken. Genieten. Stijlvol logeren.

Online reserveren

Het hart van Vlaanderen

Cimbarsaca, dé ideale hotspot voor wie de Vlaamse Ardennen te voet of met de fiets wil ontdekken. De historische steden Gent, Oudenaarde, Kortrijk en Brugge, met al hun bezienswaardigheden, zijn vlot bereikbaar. Flanders Expo Gent en de Xpo-hallen van Kortrijk bereik je na 20 tot 30 minuten rijden.

Daar waar de Schelde meandert en de Ardennen Vlaams worden. Daar bevindt zich Cimbarsaca, een Bed & Breakfast waar wij je met liefde en passie verwelkomen, én ook de oude Karolingische naam voor Semmerzake. Het huis is de vroegere burgemeesterswoning en dateert uit 1876. Zowel mijn grootvader als vader waren burgemeester in Semmerzake, mijn vader zelfs de allerlaatste voor de fusie met Gavere. Een plek waar wij dus zeer graag traditie met moderne gastvrijheid laten rijmen.

De vier kamers met mezzanine werden in warme, sobere kleuren geschilderd. Elegant grijs, roombeige, helderwitte lakens. Een bed dat je in de zevende hemel brengt. Een flesje Roomer als huisaperitief. Een uitgebreid ontbijt met allerlei lekkers, hartig en zoet.

Ontdek & Geniet. Van harte welkom!

Luce

 

 

 

 

Gratis parking

Gratis Wifi

Instagram
Luce Vandenmeersschaut
Dorpstraat 39 9890 Semmerzake T +32 9 384 17 34 M +32 498 24 11 19 info@cimbarsaca.be