Vijf vragen aan… Isaline Vanhyfte

08/11/2017 - Isaline Vanhyfte is het blonde lachebekje dat op drukke weekenddagen koffie schenkt en schotels verrukkelijke zalm of vitello tonnato aanvoert.

Wat is jouw taak bij Cimbarsaca?

Ik werk natuurlijk niet voltijds voor Cimbarsaca, maar ben er vooral op zondagochtend te vinden tijdens de gezellige drukte van het weekendontbijt. Ik zet het buffet klaar nog voor de eerste gast arriveert, ontvang de gasten aan het onthaal, neem de jassen aan en begeleid de mensen naar hun tafel. Dat hoort bij onze gastvrijheid, mensen worden graag een beetje gepamperd, het is uiteindelijk de start van hùn zondag en die willen ze fijn en feestelijk inzetten. Ik vul het buffet ook aan tijdens het ontbijt en ruim nadien af. Alles bij elkaar enkele uren stevig maar prettig werk.

Wat doe je als je niét bij Cimbarsaca bent?

Dan is de kans heel groot dat ik aan het studeren ben (lacht). Ik studeer bedrijfsmanagement aan de Artevelde Hogeschool en volg nu het eerste jaar.

Wat wil je later dan precies doen?

Marketing, social media, ik ben er nog niet helemaal uit. Maar dat zijn wel twee van mijn grootste interesses. Ik heb gelukkig nog enkele jaren voor de boeg. Hospitality is ook leuk, ik doe dat echt graag en met de glimlach, maar ik geloof niet dat ik dat voor de rest van mijn leven zou kunnen doen.

Wat is het grappigste dat je ooit hebt meegemaakt in Cimbarsaca?

Ach, weet je, de tijd gaat zo snel voorbij op zondag. Het is hard werken en alles verloopt in een flow. De ene mensen voelen zich al wat meer op hun gemak dan de andere, maar dat is normaal. Ik kan geen specifieke voorbeelden bedenken maar met Luce en Rony beleven we af en toe erg grappige momenten.

Je droombestemming en lievelingsgerecht zijn?

Bora Bora! Ja, ik weet het, een cliché, maar het is een prachtig eiland. Ik hoop er op een mooie dag mijn vakantie te kunnen doorbrengen. En favoriete gerecht? Mag ik er echt maar ééntje kiezen? Doe mij dan maar iets heerlijk Vlaams! Een vleesbroodje met appelmoes en gebakken patatjes. Njam.

Instagram
Luce Vandenmeersschaut
Dorpstraat 39 9890 Semmerzake T +32 9 384 17 34 M +32 498 24 11 19 info@cimbarsaca.be